loader
Wie zijn wij


Het bedrijf achter deze website is Online Party Solutions. Wij zijn webprogrammeurs en maken websites die allemaal min of meer met feesten, festivals en parties te maken hebben. We hebben inmiddels een aantal websites gebouwd, twee voorbeelden:
-www.huisfeesten.nl (Veel bekendheid in het begin, zie ook dit filmpje op RTL4, maar helaas daarna toch geen succes geworden)
-www.dance-festivals.nl (Party agenda van alle dance festivals in Nederland. Zeer succesvolle site met dagelijks tussen de 1000 en 2000 bezoekers)

Historie eTICKETBEURS.nl

In 2013 kwamen we op het idee om tweedehands ticket verkoop aan te bieden op onze dance-festivals website. In eerste instantie is die functionaliteit ook geïntegreerd op de dance-festivals site, Maar later hebben we besloten om er een aparte site van de maken: eTICKETBEURS.nl. Wij zijn niet de enige website die deze dienst levert, maar we zijn wel de goedkoopste.
Sinds augustus 2015 is het mogelijk om voor bepaalde evenementen via onze site 100% veilig tickets te kopen, zie Kopen YTP.

Weinig kosten

Wij hebben hebben zelf een website gemaakt die er simpel en strak uit ziet, en die doet wat hij moet doen. Wij hebben geen telefonische hulpdienst, en geen chat-dienst. Voor vragen zijn wij in principe alleen via de mail bereikbaar. Hierdoor hebben wij vrij weinig kosten en daarom kunnen wij onze dienst tegen een veel goedkoper tarief aanbieden dan onze concurrenten.
Wij hanteren €1,50 kosten voor de koper en de verkoper, waar andere sites vaak 5% kosten rekenen. Vooral bij de wat duurdere festivals scheelt dit enorm. Bij een kaartje van Lowlands die bijvoorbeeld voor 180 verkocht wordt rekenen andere websites 9 euro bemiddelingkosten voor de verkoper en 9 euro transactiekosten voor de koper, in totaal 18 euro voor een volledig geautomatiseerde transactie!
Wij hanteren altijd het vaste bedrag van €1,50 kosten voor de koper en €1,50 kosten voor de verkoper.

Groeten Niels, Han, Tom en Anna